Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
Juunioride EM 2011.a Kadriorus?
lisatud: 18.10.2008

Hollandis peetaval Euroopa Kergejõustikuliidu kalendrikonverentsil on kuluaarivestlustes räägitud, et Tallinn võib saada 2011. aasta Euroopa juunioride meistrivõistluste korraldamisõiguse, kirjutab tänane Õhtuleht.

Amsterdamis kalendrikonverentsil osalev Eesti Kergejõustikuliidu (EKJL) president Erich Teigamägi ütles Õhtulehele, et septembris Tallinnas toimunud Euroopa esimest kettaheiteseminari külastanud Euroopa Kergejõustikuliidu (EAA) ametnikud tutvusid ka Kadrioru staadioniga. "Nad jäid rahule," tõdes Teigamägi.

Juba 29.oktoobril lähevad EKJLi esindajad Šveitsi Lausanne’i läbirääkimistele, kus kõige tugevam konkurent on Sloveenia. "Tutvustame oma võimalusi," rääkis Teigamägi. "Juunioride EM on suurim võistlus, mida saaksime Kadrioru staadionil korraldada. See on meile väga oluline väljakutse." .

Juunioride EM tooks Tallinna 1500 sportlast ja treenerit. "Minu hinnangul oleme võistluse korraldamiseks valmis," lausus Teigamägi. "Peale staadioni on meil korralikud hotellid. Ka transpordiga ei tohiks probleeme tekkida – Tallinna lennujaam tagab Euroopa riikidega hea ühenduse." .

Loe pikemalt Õhtulehest
                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ