Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
Koolinoorte MM 2009 Kadriorus
lisatud: 11.06.2008
25.-30.juuni 2009.a toimuvad Tallinnas, Kadrioru Staadionil koolinoorte kergejõustiku maailmameistrivõistlused, kuhu on oodata 700 sportlast enam kui 50 riigist.
J. Humbert Memorial Cup on Rahvusvahelise Koolispordi Föderatsiooni (ISF) olulisim suurvõistlus ning seetõttu nimetatakse seda ka Noorteolümpiaks kergejõustikus. Eelmistel aastatel on võistluse korraldajateks olnud teiste seas Prantsuse, Portugali, Türgi, Hispaania ja Saksamaa linnad. 2007.a toimus noorteolümpia Bordeau-Merignac'is, Prantsusmaal.

05.-08.juunil 2008 viibisid Tallinnas Rahvusvahelise Koolispordi Liidu ametlikud esindajad: Rahvusvahelise Koolispordi Liidu peasekretär Jan Coolen ja Rahvusvahelise Koolispordi Liidu kergejõustiku alaliidu president Jaroslav Koukal. Ametliku visiidi eesmärk oli tutvuda koolinoorte kergejõustiku maailmameistrivõistluste ettevalmistustega.

06. juunil tutvuti koos staadioni direktori Olavi Sikka ning Eesti Koolispori Liidu peasekretäri Madis Pettai'ga Kadrioru Staadioni ja pakutavate tingimuste ning teenustega.

Loe lisa ka www.koolisport.ee
                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ