Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
Võiduka lõpuga Juunioride EM
lisatud: 27.07.2011
21.-24. juulini 2011 toimusid Kadrioru staadionil Euroopa Juunioride Meistrivõistlused kergejõustikus, mis tõid nii kõrgetasemelisi tulemusi ja staadioni rekordeid kui ka kodupublikule meelepärase kuldmedali.
Võistluspaigaga tutvuvad sportlased, 20.07.2011

Kadrioru staadion võõrustas neljal võistluspäeval noori sportlasi üle terve Euroopa. Uuendatud peaareenil tehti koguni neli staadioni rekordit: naiste teivashüppes ja 10 km käimises ning meeste 100 m jooksus ja 10 km käimises.

Kõrgetasemelisi tulemusi sai nautida veel mitmetel aladel. Noormeeste kümnevõistluse võitis prantslane Kevin Mayer 8124 punkti ja võistluste rekordiga, noormeeste teivashüppes võidutses Emile Denecker 5.50-ga, neidude 4x100m teatejooksus saavutas esikoha Saksamaa naiskond ajaga 43,42, mis on ühtlasi uus Euroopa juunioride rekord. Tulemustega saad täpsemalt tutvuda võistluspäevade ülevaateid lugedes (I päev, II päev, III päev, IV päev). 

24. juulil, Juunioride EM-i viimasel võistluspäeval tasus publikul sammud staadionile seada, sest just sel päeval õnnestus ka Eesti koondisel koduselt EM-ilt kuldmedal noppida. Liina Laasma võttis odaviskes kulla ja juunioride meistritiitli alles viimasel katsel, kui tema tulemuseks mõõdeti 55.99. Eesti koondise esikuuiku kohtade eest hoolitsesid ka Rasmus Mägi (400m tõkkejooks, 4. koht) ning Kaia Soosaar (kaugushüpe, 5. koht). Kõik tulemused leiad võistluste koduleheküljelt.

Kadrioru staadion tänab kõiki asjaosalisi, kes võistluste korraldamisele kaasa aitasid, ning ennekõike sportlasi, kes oma märkimisväärsete tulemustega kõige suurema panuse andsid. 

Juunioride EM-iks kohale toodud ajutised telgid, vahendid ja tehnika on minema viidud, kergejõustikuhooaeg Kadriorus aga jätkub. Eesti Meistrivõistlustel kohtume! 

                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ