Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
EKA tudengite installatsioon
lisatud: 30.04.2009
Eelmisel nädalal oli Kadrioru Staadionil võimalus abistada Eesti Kunstiakadeemia vabade kunsti teaduskonna tudengeid, kes teostasid installatsiooni "Värviline jalgpall".
Installatsioon
Rõõm tõdeda, et viimasel ajal on suurenenud üliõpilaste huvi sportliku keskkonna - sh Kadrioru Staadioni -  vastu. Eesti Kunstiakadeemia (EKA) noored arhitektid, muinsuskaitsjad, restaureerijad ja vabade kunstide tudengid uurivad huvitavaid valdkondi staadionil. Inventari soovitakse kasutada installatsioonide ja performance'ite tegemiseks. Ka Balti Filmi- ja Meediakool on leidnud staadioni loodusliku keskkonna sobiva olevat oma lühifilmide tegemiseks.

Eelmisel nädalal oli Kadrioru Staadionil rõõm abistada EKA noori üliõpilasi. Vabade kunstide teaduskonna I kursuse tudengid Eva Järv ning Anna-Liisa Rajamart teostasid värvusõpetuse kursuse raames installatsiooni "Värviline jalgpall". Töös oli interpreteeritud jalgpallivärava võrgud naiselikul ning värvilisel moel. Kuuldavasti sai töö õppejõudude ja kaasüliõpilaste hulgas sooja vastuvõtu.

                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ