Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
Rajapuhastustööd peaareenil
lisatud: 09.05.2014

Kadrioru staadioni peaareen sai rajapuhastustööde käigus värske ilme ning on peagi algavaks kergejõustiku võistlushooajaks igati valmis.

21.-22. juunil 2014 toimuvad Kadrioru staadionil Euroopa võistkondlikud meistrivõistlused kergejõustikus (I liiga), mille ettevalmistuseks olid möödapääsmatud peaareeni rajakatte puhastustööd. Et võistlusgraafik on tihe, tuli jooksuradade ja sektorite süvapesu teostada veel enne aktiivse kergejõustikuhooaja algust.

2011. a kevadel uue Mondo rajakatte saanud peaareen vajab tihedat puhastust, sest see on erinevalt teistest rajakatetest sile, mistõttu tuleb pinnale ladestunud mustus eriti hästi esile. Kuna Kadrioru staadion asub pargis, ümbritsetuna põlispuudest, ladestub aja jooksul rajale õietolm, puulehed, õhusaaste jm - hoolimata sellest, et radu puhastatakse igapäevaselt. 

Rajakatte süvapesu ei ole Eestis varem tehtud, sest selleks puudub vastav puhastusmasin. Seepärast tuli käesoleva töö teostamiseks otsida võimalusi ja abi lähinaabritelt. Selgus, et selliseid spetsiaalmasinaid on ka Soomes ainult üks ja Rootsis kolm-neli ning neilgi on väga tihe töögraafik. Lõpuks õnnestus kokkuleppele saada Soome firmaga Suomen Ratahuolto OY, mis viis 5.-7. maini 2014 läbi staadioni peaareeni jooksuradade ja sektorite suurpuhastuse.

 






Vaata rohkem pilte galeriist.

                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ