Kadrioru Staadion
 
otsi
Uudised
Kadriorus koolitati fotofinišikohtunikke ja startereid
lisatud: 26.05.2008
Eesti Kergejõustikuliidu korraldusel toimus 23.mail Kadrioru Staadionil üleriigiline starterite ja fotofinišikohtunike väljaõppe- ja täiendusseminar. Seminarile olid kutsutud kõik kehtiva litsentsiga fotofinišikohtunikud ja starterid ning litsentsi omandada soovivad kohtunikud nendest maakondadest, kus vastava litsentsiga kohtunikke veel pole või ei ole neid piisavalt.

Eesti Kultuurkapitali toel ja Kadroru Staadioni kaasabil peetud üritusel osales üle 20 vastava ala kergejõustikukohtuniku. Seminari lõpul korraldatud litsentsieksami sooritasid kõik osavõtjad edukalt, tagades endale tegutsemisõiguse starteri või fotofinišikohtunikuna kuni 2012.a lõpuni. Esmakordselt said fotofinišikohtuniku erilitsentsi Võru- ja Raplamaa kohtunikud, mis eriti oluline seetõttu, et Võru spordihallis ja Kohila staadionil on olemas töökorras fotofinišiaparatuur. Kahjuks jaid seminarist kõrvale Ida-Virumaa kohtunikud, nii ei saa ka tulevikus Ahtme spordihallis, kus fotofinišiaparatuur samuti olemas, joostud aegu edetabelikõlblikeks pidada.

Seminari läbiviijad tänavad Eesti Kultuurkapitali, Kadrioru Staadionit ja Nõmme KJK tublisid jooksutüdrukuid toe ja abi eest ürituse korraldamisel.

Seminarile olid kutsutud kohtunikud:
Ida-Virumaalt - 2 starterit ja 2 fotofinišikohtunikku
Lääne-Virumaalt - 2 starterit (sh Paavo Laigo) ja 5 fotofinišikohtunikku (sh Margus Martin, Andres Pajo, Andrus Lein ja Heiko Juhkov)
Tartumaalt - 3 starterit (sh Heitti Annus ja Renno Remmel) ja 3 fotofinišikohtunikku (sh Marko Kutman ja Martin Aule)
Valgamaalt - 3 starterit (sh Lembit Leppik ja Kalev Luts)
Põlvamaalt - 2 starterit
Võrumaalt - 2 starterit (sh Tiit Kaabel) ja 2 fotofinišikohtunikku
Viljandimaalt - 2 starterit
Jõgevamaalt - 2 starterit
Järvamaalt - 2 starterit (sh Andres Piibeleht)
Pärnumaalt - 2 starterit
Läänemaalt - 2 starterit (sh Väino Munskind)
Saaremaalt - 2 starterit ja 2 fotofinišikohtunikku
Hiiumaalt - 3 starterit (sh Ülle Paasoja ja Ülari Kaibald)
Raplamaalt - 2 starterit ja 2 fotofinišikohtunikku
Harjumaalt - 2 starterit (Kuusalust ja Koselt)
Tallinnast - 8 starterit (sh Raivo Kornet, Arvi Kirsioks, Tiit Pärna, Tarmo Rahkama, Hannes Randaru, Peeter Randaru) ja 8 fotofinišikohtunikku (sh Andrus Arumäe, Eldar-Oliver Rihm, Karel Virks, Kaspar Virks, Raider Sildoja, Karl Lumi, Peeter Randaru)

                
Kadrioru Staadion - Roheline aas 24, Tallinn   Telefon: 601 3564   E-post: staadion@kadriorustaadion.ee
BestIT OÜ